Site Loading...
Site Loading...

Menu

Palmyra Square, Warrington

Palmyra Square, Warrington A mixed use project with a combination of luxury assisted Living apartments, Bar, Restaurants, Health and Fitness club and Communal hall designed to cater for all age groups. This challenging site required an innovative architecture to regenerate the vacant listed building in conservation area by producing a complex scheme. The project was designed for Prestigious Living Development Company.

The site is facing Palmyra Square, a well known and admired garden. The scale and materials are chosen to reflect the adjoining building on site. This project was designed in two blocks. The existing old Post Office block was redesigned to form a new interior architecture suitable for leisure activities and is accessible to both residents and the public.

The new block accommodates the communal hall and apartments. The top floor is designed for luxury penthouse apartments. Car parking is provided at the rear of the building. The complex is managed by a specialist team who provides assistance and maintenance to residents.

Palmyra Square, Warrington
A mixed use project with a combination of luxury assisted Living apartments, Bar, Restaurants, Health and Fitness club and Communal hall designed to cater for all age groups. This challenging site required an innovative architecture to regenerate the vacant listed building in conservation area by producing a complex scheme. The project was designed for Prestigious Living Development Company.

The site is facing Palmyra Square, a well known and admired garden. The scale and materials are chosen to reflect the adjoining building on site. This project was designed in two blocks. The existing old Post Office block was redesigned to form a new interior architecture suitable for leisure activities and is accessible to both residents and the public.

The new block accommodates the communal hall and apartments. The top floor is designed for luxury penthouse apartments. Car parking is provided at the rear of the building. The complex is managed by a specialist team who provides assistance and maintenance to residents.

Urbane Forms Media

Facebook
Urbane Forms Services

Urbane Forms Architects

Urbane Forms Interiors

Urbane Forms Project Management

Videos
Urbane Forms Services

Urbane Forms Architects

Urbane Forms Interiors

Urbane Forms Project Management

Twitter
Urbane Forms Services

Urbane Forms Architects

Urbane Forms Interiors

Urbane Forms Project Management

Linkedin
Urbane Forms Linkedin Urbane Forms Linkedin Urbane Forms Linkedin Urbane Forms Linkedin

Instagram
Urbane Forms Services